Cracked Actor

Indigo

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk igen. Hade hoppats på att det skulle gå över. Jag började gårdagen med en powerwalk i mina nya träningskläder :P Det kändes bra men sen kände jag mig krasslig å i morse vaknade jag upp med feber å halsont.
Iaf, har bara suttit framför tv å datorn å jag var inne på flashback och snubblade över en tråd, "Indigobarn" givetvis under kategorin "ockult, paranormalt"
 
Nyfiken som jag är så kollade jag upp detta och folk hade länkat till en sida:
 
http://www.indigobarn.se/33392369
 
 
Jag läste och plötsligt får jag en sån sjuk deja vu. Det känns som om jag har upplevt hela denna situation förrut.
Och nu undrar ni förstås vad ett indigobarn är?
 
"Indigobarn är mycket speciella barn och vuxna som är födda med en mycket högre frekvens och energi. I indigobarns auror kan man se den indigoblåa färgen och därför har dessa barn fått namnet indigobarn.

Det har genom tiderna föds indigobarn på den här planeten men har då varit få till antalet. Många indigobarn föddes efter andra världskriget och blev kända under 60-talets flower power rörelse. Omfattningen av indigobarn har ökat sedan 1978 och 2012 kommer alla barn födas som indigo eller kristallbarn. 

Indigobarn är en uppgradering av människan som nu finns här i bland oss på jorden, detta något som redan förutspåtts för flera tusen år sedan i ett antal profetior. Indigobarn har varit med om många tidigare liv och har därför insamlat en mycket stor kunskap. Denna samlade kunskap ska användas till Indigobarnens livsuppgift. 

Indigobarnens uppgift är att lösa upp det gamla samhället och få oss att inse vikten av att bygga ett nytt samhälle där grunden är KÄRLEK. Indigobarn ska visa samhället de orättvisor och felaktigheter som finns så att vi alla kan skapa en bättre tillvaro i harmoni, symbios och tillgivenhet med varandra. Indigobarn vill få människor att börja tänka på ett nytt sätt där man tänker ljust och kärleksfullt till allt och alla!
 
"
 
Jag tyckte det hela lät väldigt flummigt men ju mer fakta jag läste ju mer kände jag att det stämde in på mig själv. Men jag är ju en person som är väldigt öppensinnad och är intresserad av av allt som har med new age å göra. Sen kom en lista med punkter som beskrev egenskaper som dessa "indigobarn" då skulle ha.
 
Dessa var :
Och jag kan sätta ett kryss på varje som passar in på mig
 
  • Individualister     X
  • Stark utstrålning    X
  • Uppvisar ledaregenskaper   X
  • Risktagare
  • Egensinnig     X
  • Blir lätt uttråkad    X
  • Blir frustrerade när de tvingas utföra monotona uppgifter   X
  • Otålig    X
  • Har svårt att vänta på sin tur    X
  • Har svårt med disciplin och att bli tillrättavisad   X
  • Tycker inte om att följa order och instruktioner    X
  • Vill alltid veta VARFÖR, speciellt när de blir ombedda att göra något    X
  • Pendlar mellan låg självkänsla och grandiositet   X
  • Oftast verbalt begåvad
  • Kreativ med intresse för musik, konst eller annat kreativt skapande    X
  • Starkt intuitiv, ibland även synsk och medial     X
  • Vid sjukdom har de ofta diffusa symptom och kan därför vara svåra att diagnostisera    X
  • Känsliga för kemikalier och konstgjorda tillsatser i maten   X
  • Får lätt kontakt med djur
  • Benägenhet för missbruk (alkohol, droger, socker, drama, sex mm)    X
  • Har varit eller är deprimerad och kanske haft självmordstankar    X
  • Har ofta svårigheter med insomnandet och/eller svårt att somna om då de vaknar mitt i natten   X
  • Har fått antydningar från omgivningen eller t o m diagnostiserats med ADHD/ADD/Aspergers/Autism    X
  • Söker efter och har behov av djupa varaktiga relationer till vänner   X
  • Har en stark känsla att deras liv har ett bestämt syfte och/eller en djup önskan om att hjälpa mänskligheten    X
  • Dagdrömmare och visionärer      X
  • Är inte rädd för att ställa sig upp och vara ensam om sin åsikt eller för att vara annorlunda.    X
  • Är hellre ensam än vara tillsammans med människor som de inte gillar   X
 
 
Av alla dessa egenskaper så var det kreativiteten, självförtroendet, starkt intuitiv, sjukdom (diffusa symptom), känslig för kemikalier, missbruk, depprimerad och självmord, antydningar om ADHD/Asperger/autism, att ens liv har ett bestämt syfte och dagdrömmeri som fick mig nästan att trilla av stolen. I stort sätt alla uppräknade stämmer in men dessa som jag nyss räknade upp är ju liksom jag.
 
Det var som om att läsa om sig själv fast det omfattar så många människor. Jag kan ta t ex kreativiteten, jag spelar gitarr, ritar, skriver gärna texter och musik. I hela mitt liv har jag varit sån. Sen det där med självförtroendet, ibland känns det som om jag är kung över allt å tänker fy fan vad bra jag är men sen är det som om det bara vänder å det känns som om jag inte är värd nånting. Alla människor kan ju känna så men ibland kan jag när jag nått en viss gräns bara börja storböla rakt ut.
 
Och det här med starkt intuitiv, synsk osv. Det är ett känsligt ämne men en liten kille jag känner har fått diagnosen lätt autism och hela tiden på nåt sätt, från då jag träffade honom har jag känt av att han är inte som de andra barnen. Han är för sig själv osv. Jag tänkte liksom inte mer på detta eftersom jag inte har nån utbildning inom det området men när jag sen träffar honom igen och familj å berättar om att han har autism så blir jag helt ställd. OMG jag kanske skulle litat mer på et jag kände. Skulle jag sagt nåt till någon, kunde han fått hjälp tidigare? Jag frågar mig själv dessa sakerna? Kunde jag ha gjort nåt tidigare?
Men vem är jag att komma med påståenden utan att ha några som helst bevis. Bara för att nåt känns speciellt med en viss person så är inte jag nån läkare liksom.
 
Aja det var den historien, jag har mer spännande att berätta. Ja om vi ska gå igenom alla, sjukdom (jag är fan alltid sjuk) å i åttane klass fick jag ett virus. Läkarna trodde först att det var halsfluss men det var det inte och jag fick penecilinkur efter penecilinkur. Men de vanliga läkarna kunde inte hjälpa mig utan fick då gå till Brian (naturläkare/homeopat/fysiker/kemist) och han kunde hjälpa mig. Han berättade för mig att jag hade blivit beroende av socker och kolhydrater (och det är där missbruket kommer in) också nu på senare tid cigg men jag har slutat nu för jag vill helt enkelt inte röka mer. Sen när jag har bilvit sjuk på senare år så har han öven upplyst mig om att jag inte tål vanligt bordsmargarin utan måste äta riktigt smör som inte har en massa konstgjorda ämnen i sig (där kommer känslig för kemikalier in)
 
Och det här med bokstavskombinationer stämmer också. När jag var på BUP och villan så fick jag göra en massa tester för de trodde att jag hade aspergers :P men det visade sig att jag bara var jävligt envis. Så nej jag har inte aspergers eller nåt annat. Det har jag papper på xD
Och i och med BUP-perioden och anorexia och allt skit man har gått igenom så har jag varit deprimerad och haft självmordstankar vilket också som det står ovan är en av egenskaperna.
 
Och det här med att känna att det finns ett högre syfte med sitt liv är nog det påståendet som verkligen fick mig och tänka. Jag har alltid känt mig speciell jämfört med alla andra. Jag har alltid velat bidra med nåt till världen fast med vad vet jag inte. Jag vill gärna skiva musik å så som kan förändra någon liv.
 
Typ som Bowie och Bolan (mina förebilder) nåt vill jag göra iaf och den känslan har funnits hos mig i hela mitt liv. Det var likadant som när jag var på BUP. När jag var 4-5 år så kände jag på mig att någon gång undr min uppväxt så kommer nåt gå snett. Vsste fortfarande inte vad men nåt sa till mig att på vägen till vuxenlivet kommer jag att bryta ihop. Gå in i väggen/hamna på psyket för att ta en paus från det liv jag lever.
 
Jag berättade detta för psykologen och mina kontaktpersoner och de såg förbryllade ut. Berättade detta även för päronen och mamma tyckte det var häftigt :P och sist men inte mist dagdrömmeri/ drömmar. Det är typ det enda jag gör ju för jag sover så mycket. Men det där att indigobarn skulle vara hyperaktiva...nja inte jag iaf. Men jag kan säga att jag är jävligt hyper i mina drömmar. Där springer jag alltid och det händer alltid saker xD
 
Så vad tror ni? är jag ett indigobarn
 
Det kändes som att ju mer jag läste om detta så föll alla bitarna på plats. Det förklarar en hel del om allt jag upplevt i mitt liv. Varför jag gjort vissa val och hur det har lett mig hit eller gjort mig till den jag är idag.
 En grej som jag hittade nyss var en del av ett citat från en bok "Älskade indigobarn"
 
"Deras höga energi gör att de lätt blir destruktiva om de inte får rätt vägledning att kanalisera sin kraft till goda ändamål. De har ett mycket stort behov av att bli erkända och bekräftade. De är lättsårade och lättavvisade, därför handlar det ofta om svart eller vitt, allt eller inget. Det finns inget mitt emellan."
 

Sista meningen säger alltid mamma om mig och ja ni som känner mig kanske också känner igen detta i mig.
Det känns som något slags uppvaknande som jag gått å väntat på hela livet. En förklaring om varför.
Har jag gått och blivit helt galen eller ligger det nån sanning i det?
Och kan ni känna igen er själva i texten?
 
Nu blev det alldeles för mycket text men var bara tvungen om att upplysa er om detta.
 
Godnatt