Cracked Actor

Fjortisbloggar överallt!!!

Kategori: Allmänt

Varenda en här som bloggar pratar ju bara om sina jävla kläder å shopping å massa annat trams...orka sånt. Visst jag gillar kläder jag med men det kan ju bli lite väl mykke. Alla ser lika dana ut å har lika dana kläder på sig, rufsigt uppklippt hår, översminkade å alldeles för mykket brun - utan - sol!!!
Samt den uttjatade posen  där de har mobilkameran å riktar den mot spegeln samtidigt som de plutar med läpparna, suger in kinderna, har handen i midjan å sticker ut rumpan!!!

Det är drygt å läsa vad NI har köpt å inte köpt(var fan får ni alla pengar ifrån?!:O), alla hissar å dissar, vilken RnB artist som är bäst å vad ni tog för smak på latten!!!!!
Alltså vem fan bryr sig egentligen, berätta nåt intressant istället...eller är det bara det som rör sig i era hjärnor?!:O





PS: För den delen är det David Bowie som är den bästa artisten genom tiderna!!!XD
Han var först så ni har honom att tacka.

byee nerds!!

badåsol

Kategori: Allmänt







Lyckades jag komma upp å springa med Daniel vid 05.00 eller?....eeehh NEJ! ...vi tar det en annan gång. Men han lyckades väcka mig lite tidigare, vid 12 typ...då var han påväg ner till stranden så jag steg upp å runt 13-tiden var jag där nere.
Vi badade med en gång å sen simmade vi ut till flotten å satte oss där en stund. Jag kan ju säga att det var minsann inte lätt att ta sig upp på den jäveln!!
Så Danne fick dra upp mig, tur att han kan hjälpa en;P.....tycker de ska byta ut den till en i trä, de där blå plast dunkarna är alldeles för höga. Eller en liten stege eller nåt kanske...? vet inte men ändå.
Vi satt där å pratade en bra stund, hehe....när man reste på sig såg man ut som en kasssler eller nåt för dunkarna är rutade, skit snyggt!!!! hihi. Hade också rispat till benet lite, det märkte jag senare.

Iaf så gick vi upp å solade lite med de andra å¨jag träffade Dannes lillebror, Gabriel 10 år, så söööt.;)
Han är som de flesta pojkar är i den åldrern, helt vild:P som Danne. Men jag hade kul, är ju van vid ungar.

Vid halv 3 tiden så var Daniel tvungen å gå hem för han skulle fixa en dator eller vad det var;P, får nog höra mer om det sen...hehe
Jag stannade en liten stund men gick också hem, ska nämnligen hjälpa mamma med tvätten idag å så....sen höll jag på att bränna upp mig i ansiktet:S
Behöver handla å så ida med, egentligen hade jag behövt städa rummet men orkar fan inte det nu.
Ikväll ska jag lägga mig i tid å gå upp tidigt imon å ut på powerwalk, så svårt är det ju inte!!!
pepp pepp pepp!!!

Nu ska jag göra annat

byee!






AJ!








Nya tag

Kategori: Allmänt








Funderat ett tag nu på att skaffa blogg, det är visst väldigt populärt....många av mina vänner har det så eftersom jag är nyfiken av mig, måste jag också testa.

Eftersom man måste börja nånstanns så....Idag har jag inte gjort nånting mer än att sova och sova ännu mer. Jag hade lovat mig själv att börja en ny vecka med morronpromenad och pilates, blev det så eller?! nä...
När jag väl vaknade å skulle på toa märkte jag att det inte fanns nåt vatten i kranen å det lilla som kom var typ brunt, underbart!!! Eftersom det inte skulle komma igång förrän på eftermiddan igen så gick jag å lade mig, duktigt, men jag var så trött. Sov till 19-tiden.....
Gick sedan ut runt 22 tiden på promenad för jag kände att jag behövde lite luft.
Nu är klockan 03.03 och jag kan inte sova därför bestämde jag och Daniel att vi skulle ut på en joggingtur vid 05.00 för att ge mig en spark i baken å få igång mig. Undra om jag kan hålla mig vaken i 2 timmar till....det återstår att se....ha ha ha!

Jag sak vara duktig, till hösten ska jag fan skaffa gymkort också...har ett sånt där gympakort på friskis som gäller för de olika passen men börjar bli trött på de nu å jag känner mig rätt så dum när man ska göra alla knnasiga rörelser....inte för att jag ser dummare ut än nån annan men ändå.
Dessutom är det svårt att planera in tiderna då passen är för nu på sommaren ligger man ju fan på stranden å så å när skolan börjar så är det lång dagar å jag orkar fan inte sticka till passen med en gång. Men det kostar ju också, å pengar har jag ju som vilken tonåring som helst inte mycket av.

Sommarjobb kan man ju glömma nu för jag har sökt överallt men inte fått nåt å nu lär de väl inte anställa någon. Fan ta kommunen å alla politiker!:(

byee!