Cracked Actor

Julafton

Kategori: Allmänt

Eftersom klockan är över 00.00 så är det den 24 och julafton. Fast enligt mig är det inte julafton förrän när man vaknar på morgonen xD ja vad har hänt sedan jag skrev sist. Inte mycket, men jag känner mig inte lika deppig.
Har jobbat, varit sjuk och jobbat. 
 
Och som alla andra i världen så har jag överlevt 21 dec, har inte märkt att jorden har gått under.
Men däremot hade jag ovanligt mycket tur i fredags :)
Först kom lönen in på kontot och f-kassepengarna, trodde inte jag skulle få de förrän efter jul typ så jag stack in till stan och handlade julklappar och lite till :P 
 
Sen på kvällen stack jag till Kim och käkade tacos och Kristoffer, simone, frasse och David kom också och hade med sig pokerspel, ett riktigt så vi satsade 50 kr var å i potten fanns 300 kr + två stora chokladkakor :P
Jag vann inte hela rubbet men jag hade sjukt mycket tur och vann några rundor till frasses stora förtret xD haha
Kunde inte ens reglerna ordentligt men jag lärde mig medan vi spelade :P Det var fan sjukt kul och köra med riktiga marker. Så vi sa att det lätt får bli fler kvällar.
Jag stack hem tidigt för...
...
igår var vi hos farmor och käkade lite julmat. Fick en aladinask, skulle fått julpengar med men det var 2 andra släktningar där och farmor har inte råd att ge deras barn också. Så jag skulle få de en annan dag xD haha
Antagligen bara för att jag är minstingens dotter, pappa är ju en liten sladdis :)
 
Och idag steg jag upp runt 14.00....somnade inte förrän 5 i morse. Iaf, gick ut med Putte sen klädde jag granen och efter det åkte jag över till Emz (gjorde ett snabbt stopp hos Malin och lämnade julklappar också) och vi hade lite mys med vin och lagade lasange, det blev asgott :P sen bytte vi julklappar. Jag fick ett snyggt askfat från woodooland samt vantar och halsduk från HM. Och Emz fick ett halsband med sin månadsten i, ametist (februari) sen en liten glasgrej med sitt stjärntecken fiskarna och sen en text som beskriver hur tecknet är.
 
Vi pratade om allt och planerade inför juldagen (utgång) och var vi ska ta vägen på nyår :)
Och nu sitter jag här och har blekt tänderna, filat fötterna och diverse andra skönhetsgrejer xD
Nu kan jul och nyår komma bäst de vill. Jag är redo!
Har klänning och allt klart, det enda jag ska köpa är ett par nya boots.
 
Nu blev det alldeles för mycket text känner jag så här kommer bilder xD
 
 
 
 

Vinterdepp

Kategori: Allmänt

Usch, den senaste veckan har varit allt annat än bra. Det känns som inget spelar någon roll längre, varför bry sig liksom? Ingenting blir ändå inte som man vill och skulle det nu bli det så är man ändå aldrig nöjd med tillvaron, inte jag iaf. Smart som jag är så har jag slarvat med medicinen och då blir jag sån här.
 
Jag kan typ inte ta mig för något å jag bara sover bort allting, jag lever hellre i mina drömmar än här för då kan man typ ändra allt eller nåt. Egentligen har jag att bra, vad ger mig rätten att klaga på nåt alls? Jag har 2 föräldrar som ställer upp i vårt och torrt, husdjur som jag älskar, tak över huvudet å dels en lägenhet som är nyrenoverad.
Jag har vänner som jag älskar och bryr mig om som ibland har det skitjobbigt. Hur orkar de, tänker jag.
Så vad har jag å deppa för egentligen?
 
Jo, det är något som saknas. Jag saknar och känner mig tom. Vad är meningen med livet om jag aldrig mer får träffa den personen. Jag kan få alla pengar i världen men det skulle ändå inte hjälpa i detta fallet.
För allting handlar bara om pengar i denna världen, om olika måsten å ditt och datt.
 Jag vil känna mig lycklig utan materiella saker men det går fan inte i denna dimensionen. 
 
Anyway, var med emz å kim i fredag, drack lite vin och snackade. Igår var jag och kim hemma hos honom å bakade lussebullar till Malins lilla julfest på lördag. De smakade döbakta typ. Kim hällde i allt mjöl på en gång så vi fick stå å plocka ut å mosa alla klumpar...men men man lär sig av sina misstag.
I dagarna har jag också konverterat till buddhismen, tänker fan gå ur svenska kyrkan!
Jag köpte en liten tidig julklapp till mig själv i form av en buddhafigur.
 
 
 
Har fortfarande hosta of doom så får se om det blir jobb imon.
 
Så nu har jag deppat ett helt inlägg, tack för att jag fick låna några min av ert liv.