Cracked Actor

Happythankyoumoreplease

Kategori: Allmänt

I tordags tog jag tag i mitt liv lite, lämnade in mer än hälften av kläderna till kupan, har ju inte fått det sålt ändå så då kan de glädja någon annan som verkligen behöver det. Och i fredags började jag känna mig bättre på det mentala planet. Tyckte jag hade flyt, fick rabatt hos tandläkaren och betalade endast 90 kr när det egentligen skulle kostat 690! :) så jag gick å shoppade lite saker till hemmet.
Jag kostade också på mig sushi som händer kanske en gång om året. Alltså färsk, inte sån man köper på ICA.
 
 
I lördags så åkte jag och Sofie runt på loppisar, vi började i wämöparken och jag hittade en del, sedan gamla gymix, pingskyrkan. De hade rea, halva priset på allt och det var liksom redan billigt :P sedan ut till ladan i Rödeby :) Det blev mycket fö pengarna. La ca 200 kr och är nöjd som fan. 
Jag tycker jag gjorde riktiga fynd :)
 
Efter så åkte vi hem till Sofie och kollade film, jag slumrade till i soffan. Hade småhostat hela natten så det var nåt på gång. Mycket riktigt, jag blev hängig och Sofie skjutsade mig hem. Så har legat och haft feber å ont i halsen. Detta har nu övergått till en monsterförkylning så har bara legat hemma å tråkat.
Men förhoppningsvis är det på bättringsvägen, har druckit kang jang, te från sri lanka som jag fick av emz, pepparmyntste och en massa honung i det.
 
Emz kom även förbi med middag till mig, hon hade gjort för mycket. Emz är guld värd asså, vilken polare som passar på en när man är sjuk. Det var jättegott som vanligt :D Får inte glömma och gengälda detta! <3
 
Här kommer lite bilder:
 
1. Hittade små fina burkar när jag var på kupan (15 kr) 2. Den underbara sushin i fredags 3. Sparbössa i form av en hippiebuss, blev smått kär i den. 4. Loppisfynden= en filt, 2 kuddar, plåtburk, grön ask, grön vas, LP-skiva Cat Stevens och en randig hippieskjorta. 5. Loppisfynd, dockningsstation till Ipod/I-phone för 50 kr. 6. En spegel till sminkhörnan (ska dock målas om å fixas till lite).
 
 
 
Har också fått lite kläder sålda 150 kr och imon ska en hämta min gamla I-pod som jag inte använder och som inte är använd så mycket, får 300 kr för den. Så tjänat ihop 400 kr iaf. Sofie ska få klippa mig en dag nu också när jag är bättre. Det var 5 månader sen sist.
 
Nu ska jag häva i mig en kopp te till
 
ha de!
 

Panikångest

Kategori: Personligt

Idag har varit den jobbigaste dagen på länge. Jo jag köpte ju mer tabletter från fitnessguru. De där som är fettförbrännande å innehållet koffein.
De har funkat skitbra, orkat mer å varit piggare men sen de tog slut så blev jag tröttare så därför köpte jag mer. Iaf första gången jag tog en så blev jag pigg å pulsen ökade lite. 
Men när jag tog en idag så blev nåt otroligt fel.
Tog en med min frukost som jag brukar göra.
 
Efter typ 1 h började jag må dåligt, typ smått ångest, kollade på tv sen kände jag hur pulsen började öka å hela jag började skaka å kallavettas. Det kändes som ett blodsockerfall. Så jag käkade lite men mådde fortfarande dåligt. 
Fick svårt att andas, kändes som om jag skulle svimma. Jag har ätit dåligt å sovit för mycket de senaste dagarna å bara grubblat över livet.
 
Men ångesten höll i sig. Fick panik när jag började skaka å inte kunde andas. Panikångestattack helt klart, har inte haft en på riktigt länge. Först plötsligt blodsockerfall följt av panikångest. Började nojja som fan också, fick tunnelseende å trodde jag skulle få en psykos eller nåt 😞 
 
Allt har bara varit så jävla stressigt med allt pappersarbete. Å om jag kommer in på högskolan. Mitt psyke pallar fan inte hur mycket som helst. Det är bara sådan jag är.
usch vilken skitdag, värsta dagen hittills 2013, hoppaS jag slipper panikångestattackerna.
Får inte glömma att käka ordentligt också om jag ska äta de där tabletterna. Blodsockerfall är inte å leka med.
 
Men jag mår lite bättre nu. Snackade med mamma å alla känslor bara kom över mig. 
Jag känner mig smått förvirrad just nu så ska försöka få någon tid hos någon psykolog. Orkar liksom inte med mig själv just nu.
Trodde jag skulle slippa det här med psykologer,  
sitta berätta sin livshistoria för femtielfte gången.
 
Jag måste fan ha rutiner i mitt liv, annars faller min värld sönder. Jag vill kunna va spontan som mina vänner men fan det verkar ju inte gå. 
 
Jag börjar fan undra om jag faktiskt har Aspergers eller nåt. Bytte nån ut det där testet jag gjorde när jag var 16?
Jag har lite av en kris här känner jag. Försöker hitta mig själv igen för det känns som jag har tappat bort mig i all stress.
Shiit vilket emofjortisinlägg det blev nu då!
 
nu ska jag göra det jag är bäst på...sova!