Cracked Actor

En skruv lös

Kategori: Allmänt

Igår kom mina möbler, typ 10 paket :P rena julafton :P
Så Malin och Alma kom över och vi började skruva ihop skiten.
Vi fick ihop soffbordet och vägghyllan :P vid halv 8 var de tvungna å gå eftersom de skulle upp tidigt.
 
Och idag har jag fortsatt med tv-bänken, trodde inte jag skulle klara av att läsa en ritning men det gick bra tills jag märkte att det var en del som hålen var felborrade å jag är helt 100 på att det är den biten som ska vara där. Har kollat igenom de andra å det är inte nån av de. Så för tillfället tar jag en paus. Hade sånt flyt ju så är det nåt skit som är fel.
 
Som ni ser går ena brädan utanför och det ska den inte göra. Den ska mer åt andra hållet men där finns inga hål som passar. ?
 
Aja lyckades iaf med 2 lådor, alltid något. Hade inte det varit felborrat så hade jag varit klar nu å kunnat börja på nästa. Men pappa kommer snart så får rådfråga honom.
 
Längtar bara tills allt är klart så man kan ta hem sina polare. Det får bli en tripp upp till Ikea sen när lönen kommer.
 
blä nu ska jag kolla tv
 

6 September

Kategori: Allmänt

Det är likadant varje gång jag ska städa. Det tar emot så in i helvete. Men nu är det gjort och mycket noggrant också. Torkat golvet å putsat varenda millimeter :P. Allt för att mina fina nya möbler kommer på måndag :D
Tjoohoo!
 
Råkade fastna vid datorn...inte FB utan jag började söka studentlägenheter. Ställde mig i bostadskö i uppsala och växjö. Där fanns de programmet jag vill söka. SKulle söka i kalmar också men datorn laggade å så blev jag förbannad. En sak i sänder.
 
Imon har jag möte på AF kl. 11 sen måste jag springa upp till kommunal å fixa med papper å grejer. 
Jag får ju ändå ingen A-kassa förrän jag jobbat heltid ett år å det lär väl dröja. Men jag ska höra med de om det är möjligt att få bostdsbidrag om jag har aktivitetsstöd som är 136 kr/dag. Det blir nåt på 4000 kr i mån.
 
Iaf sen kl 13-15.00 är det jobbrummet på AF å det måste man ju gå på.
Livet är hårt. Jag har en lön kvar som kommer nu i sep men sen är det slut OM jag nu inte får det där jobbet jag sökte på 1344, som cafébiträde.
Det hade varit perfekt och roligt + att man kunde få känna sig lite fin på jobbet.
Håll tummarna för mig plz! :)
 
På kvällen ska jag till Kim och festa lite och spela å fortsätta skriva låtar :)