Cracked Actor

One step closer

Kategori: Allmänt

Idag har varit en helt underbar dag. Jag har bara gjort det jag velat göra. Sov rätt länge, åkte in till stan och lånade lite böcker om det ockulta och arkeologi osv :)
När jag gick  skolan sa jag till mig själv att vafan biblan är tråkig, å varför läsa när det finns tv liksom :P Men det är verkligen skillnad, att läsa det man vill och när man vill och inte för att man måste.
 
Det är fan en stor frihet och väldigt rogivande. Iaf, lånade 4 böcker och strosade omkring på stan och bara njöt av ledigheten. Köpte en glass på nyöppnade kaféet Gelato, asgott. Nästa gång ska jag prova mojito-smak xD
Sen vandrade jag ner till bussen å när jag kom hem så började jag läsa.
Läste några sidor, sen blev jag astrött och somnade xD
 
 
Det är inte ofta jag kan varva ner på det sättet jag gjorde idag, det finns att nåt som hänger över en som måste göras...även om jag inte gör det som mamma säger så hänger det liksom över en ändå.
När man slipper allt tjat, oavsett om det gäller hemmet eller skolan, så blir det roligare att göra saker. Som att läsa då. Nu läser jag för min egen skull och inte för att jag sedan måste kunna det och skriva ett prov.
 
Och som pricken över i:et så har jag ikväll beställt att mina möbler från Ikea :D *happyface*
Att gå från 10 000 på kontot till 1600 på 5 min är lite sådär men det är ju därför jag jobbat arslet av mig i sommar så jag ska kunna köpa möblerna själv :)
Eller aa helt själv...pappa betalade skoskåpet och frakten, så 2300 betalade han och jag resten.
Han får givetvis pengarna tillbaka av mig nästa månad efter löning :)
 
 
Så den 10 september kommer leveransen med möbler hit :D tjoho.
Nästa månad blir det kyl och frys kombiskåp, mattan och kanske en soffa. Sen är det i stort sätt klart här.
Bara småsaker. 
Man kan ju lugnt säga att det går framåt här iaf.
 
Nu ska jag ta en cigg sen forsätta läsa mina böcker ;)

Tillbaka till framtiden (skolbänken)

Kategori: Allmänt

Blev inget ikea idag, vi tar det imon istället.
Hela dagen har jag varit på dåligt humör, slarvat med mina piller. Not good :S
Iaf, under hela dagen har jg funderat och suttit och grubblat fram å tillbaka vart jag vill göra med mitt liv.
Vad tycker jag är intressant. Vilka var mina favvoämnen i skolan?
 
Jag letade genom det som var intressant och sållade bort å läste å läste. Så nu ikväll har jag kommit fram till ett program som både är intressant, är genomförbart och ger jobb efteråt. Jo jag har alltid varit intresserad av historia och det ockulta :) så ett program som jag skulle kunna gå är "Kadidatprogrammet tidiga språk och kulturer" :)
detta hittade jag på Uppsala universitet.
 
Det fanns tillvalskurser som rör religion - allt från rastafari till satanism och sånt är sjukt spännande. Sen kan man välja ett huvudämne tex arkeologi/assyriologi,egyptologi å det har jag alltid tyckt om.
Sen biområden som filosofi, religionshistoria och historia :P
Programmet är i 3 år och ger 180 HP.
 
Men eftersom jag inte ens läst historia A så måste jag göra det på komvux och då kan jag även se till att få betyg i religionen ...jag kan ju, det vet jag, bara att jag inte orkade fixa med nåt prov å några inlämningsuppgifter innan man tog studenten.
 
Så prio ett nu är alltså medans jag jobbar (om de ringer alls) att plugga historia A och religion A på komvux å sedan för säkerhets skull göra högskoleprovet...typ.
Måste snacka mer med emz, hon fattar sånt här.
 
Måste snacka med henne om hon hade kunnat tänka sig att plugga i uppsala med mig, de har ju juristprogrammet där också liksom. Då kunde vi bo ihop kanske :) vi gör ju nästan det ändå. Tror jag hr sovit minst 3 nätter hos henne senaste veckan xD
 
Nu när jag känner att jag har en plan så känner jag inte den ångesten som innan idag, arg som en pissmyra å gråten i halsen. Eller också har fluoxitinet gjort det de ska.
 
Nu ska jag ta en cigg!
 
bye
 

It´s time to

Kategori: Allmänt

Imon ska det äntligen ske, har väntat på detta hela våren å sommaren. Jag ska till Ikea och köpa mina möbler som jag trånat efter xD
Kan inte käpa allt imon för lönen kommer inte förrän på måndag. Så beställer hem resten. Pappa menade på att han vägrde köra upp där med eget "släp och fanskap"  
så då kvittar det ju.
 
Iaf, igår var nog den roligaste kvällen på länge. Jag hade tråkigt å hörde av mig till emz. Frågade vad fan vi ska göra åt det. Jag föreslog kareoke på foxen :P så jag, stina å emz å linus begav oss dit runt 22-tiden då v förfestat hos emz :P å efter många cider vågade jag gå upp å köra 2 låtar. hahaha fan vad full jag måste varit, hade aldrig vågat i nyktert tillstånd.
 
Emz å stina vågade också ta ton tillsammans. Å Kristoffer kom också förbi å körde barbie girl med stina xD Jag å emz stannade kvar tills de stängde å raggade upp en snygg argentinare :P lärare 34 år. HEEET! :P Hn fick mitt nummer å en kyss ;)
 
Träffade på Nordenhjem och Per-gunnar (mullvaden, kallar honom så för han ser ut som en xD), gamla polare till mamma å pappa. Så vi började snacka musik å så tills emz slet bort mig å menade på att jag skulle ägna mig åt mitt heta ragg xD
Slaggade iaf ho emz å kom hem i eftermiddags å har sedan dess har jag bara haft fredagsmys. Räkmacka å muffins samt nya Ikea-katalogen
 
Chokladmuffin och mjölk funkar alltid ;)

Me want much money

Kategori: Allmänt

Idag, måndag...hatar måndagar men jobbade inte så länge, bara 6.50-12.20. Så skulle man ha det varje dag, typ mån-fre. Alldeles lagom och man orkar göra annat än sova när man kommer hem.
Innan jag stack hem så skulle jag till glitter och köpa armbanden. Likadana som innan, de gick sönder på Emmaboda som allt annat.
 
Men för att ta mig till glitter så gick jag igenom HM och jag skulle bara titta men så ser jag att det hänger en Patti Smith-tröja å sånt går man ju inte förbi xD Så den tog jag..sen hittade jag ett par snygga gröna byxor meeen när jag provade de hemma var de för små -.- jävla skit att man ska behöva ha stl 42 :O :S men det var skinnyjeans annars har jag ju stl 40..i en del byxor 38. Just saying xD
Så innan jobbet imon så blir det att byta de å fråga om det finns en stl större.
 
Bara för att byxorna inte passade så ska jag hädanefter bara käka grovt bröd och dra ner på kolhydrater å försöka göra pilates..men faaan vad det tar emot asså. Vi har ju haft tårta å grejer när jag fyllde år också. Känner mig som en uppsvälld groda xD
Anyway..
 
Nu ikväll har jag kollat upp lite mer på samsung galaxy III. Den verkar bra. Dock tycker vissa att det känns plastig men jag har inget emot det, det är bara bra eftersom jag jämt tappar de i golvet xD
Sen vill jag ju gärna ha en kamera med blixt så man slipper tända alla lampor på kvällen.
Har ju den skruttiga ettan men den laggar mer och mer för varje dag. Gjorde en återställning härom dagen men den är fortfarande lite CP. 
 
Har 9 dagar kvar på mitt sommarjobb sen blir det väl timbanken igen..suck -.-
 
Ska sluta skriva nu innan det blir för mycket ;)
 
 
 
Galaxy...my dream. Tror den gick på 6000 :S
 
 
nya t-shirten :D 149 kr på HM
 
 
 
 

22 år=vuxen?

Kategori: Personligt

Idag är det min 22-årsdag :) känner mig som igår, inte ett uns mer vuxen. Det som är ändrat är väl att det är första gången någonsin som jag inte har blivit väckt av mamma och pappa med frukost på sängen...
De är i stugan, egentligen skulle jag jobbat men jag har gått å blivit döförkyld. Har varit hemma mån, tis å idag. Men ska försöka jobba imon.

Det känns som om jag aldrig kommer bli vuxen. Jag ser mig själv som typ 16-17 år fortfarande. Jag stannade i tiden typ. Vem vet, jag kanske inte ens lämnade villan. Jag kanske är kvar där å det liv som jag levt är bara vanföreställningar. För ibland verkar det gå för bra för mig i livet. Det kanske inte är på riktigt. haha Nä, usch, så är det inte men det hade varit läskigt xD

Tråkigt att sitta här själv bara eller vakna själv utan mamma och pappa å Putte...å Nuffe <3

Nä ska inte deppa ihop nu, jag har lite att göra här hemma..typ dammsuga å diska. BLÄ! Men först frukost :)



1992