Cracked Actor

Ruby Tuesday

Kategori: Allmänt

Denna veckan har inneburit en massa peppersarbete, jag är helt slut i skallen. Jo socialen ska ju ha varenda liten detalj i ens liv. Det konstiga är att med tanke på att vi som lever i samhället är övervakade av staten så ska man ändå ta fram precis alla papper själv. Man borde bara kunna säga sitt personnummer eller i framtiden, avläsa ett fingeravtryck å därmed skulle alla viktiga papper komma fram i någon slags databas. Tänk vad mycket tid det hade sparat. Sen hade man bara hämtat ut de å tagit med till socialen eller vem som nu ska ha alla uppgifter. 
 
Iaf, mötet i tisdags gick bra meeen skulle komplettera med mer papper. Dessa ska jag lämna imon innan jag drar och jobbar, det blir en kort dag 12-16.
Nu har jag allt klart iaf. Har även fått jobb i juli, under 2 veckor på Torgbacken. Vilket är skönt, då blir det lite kulor i augusti också. Denna månadens lön var ju ja...lite. Nästa kommer jag iaf klara mig på.
 
I karlskrona och övriga Sverige måste man ju haft ett jobb för att man ska få jobb. Helt sjukt vilka krav idioterna ställer på oss unga. Man ska ha utbildning å helst en massa erfarnhet. Hur fan ska nya ungdomar komma ut i arbetslivet? Hoppas på en ändring nästa år när det är val!
 
Fick höra från mammas kusin att hon hade ett möjligt diskjobb på statt åt mig på mån- och tisdagar 18.00-23.00 typ. Men vi får se hur det blir med det.
Väntar också ihjäl mig på beskedet från högskolan. Den 12 juli kommer får man veta första urvalet.
Håll tummarna nu för jag känner att jag behöver en nystart i livet och vill bort härifrån denna hålan.
 
Förutom familj å vänner har jag inget som håller mig kvar här. Och jag kan ju alltid flytta tillbaka när jag är klar om 3 år. Vem vet jag kanske blir kvar på Gotland :) blir en framgångsrik arkeolog/konservator/museiintedent.
Man kan få göra praktik också utomlands, British museum :D
 
Här kommer en bra låt "Ruby Tuesday" med Melanie Safka
 
 
"Oh, there's no time to lose I heard her say
you gotta catch your dreams before they run away
dying all the time - lose your dreams and
you might lose your mind
Is life unkind

Goodbye Ruby Tuesday,
who is gonna hang a name on you and
when you change with every new day,
still I'm gonna miss you"
 
 
 

jaha? :S:(

Kategori: Allmänt

Hum vad fan hände nu då?
Igår kollade jag runt på twitter. Märkte då att Gustaf skaffat twitter, eller iaf någon som använde hans namn.
Blev typ skitglad :) hallå liksom. Men man kan ju aldrig vara säker på något, finns ju många fakekonton.
Sen såg jag att jag fick en till följare, yes det var just detta konto. Awesome tänkte jag :) dock med en viss skepticism.
 
Men nu när jag vaknade så kollade jag twitter igen så följde han mig inte? okej vafan?
Kollade igen fast på datorn. Inget där heller. Så jag sökte men inget konto kommer upp? vafan liksom?
 
Vet inte vad jag ska tro, har han blockat mig? :S
varför i så fall? är jag jobbig eller vad? har rätt många inlägg på twitter om hur jävla awesome han är, skrämde jag iväg honom? Men vadå spelar det nån roll?
Om han har blockat mig så tyder ju det bara på att det faktiskt inte var något fakekonto....
 
Det här var ju inte alls roligt :(
Skitledsen nu
 
 

Udda

Kategori: Film

Jippi nu är det sommar! Lövmarknad imon, kan inte fatta att det redan har gått ett halvår sen julafton, wtf! Allt går så satans fort. Om några månader är det julafton igen å då sitter jag å tänker tillbaka på midsommar.
Usch hata vintern!
 
Anyway, har jobbat mycket nu i juni, dock inte fått något fast sommarjobb...:/
Har iaf fått en tid hos soc, jag menar, pengarna lär ju inte strömma in i sommar. Jag var lite avis på studenterna när jag såg de åka på sina flak, men det var bara tillfälligt för det finns ju inga jobb för de ändå. Jag har åtmintone timanställning :) Jobbade idag men det verkar inte bli mer jobb nu innan midsommar. Skönt att få fira midsommar ordentligt då, förra året jobbade jag, satan vad bitter jag var xD
 
Jo det jag skulle komma till i detta inlägget var att jag nu äntligen sett den nya Wallanderfilmen försvunnen, givetvis för att Gustaf är med :P tihihi. Den var helt okej, men de spelar ju över som vanligt tyvärr. Iaf, Gustaf har inte en mesroll i denna filmen, det är bra. Tråkigt att bara spela snäll hela tiden. Han är iaf en bad guy, vilket han passar som. Kanske inte som våldsam värsting men typ slug + psykiskt störd som bara flippar på 2 sekunder xD
(Jag tycker iaf att det är roligare å spela elak å bråkig än snäll, bara släppa loss liksom xD)
 
Å ja jag tycker han är snygg å jag står helt bakom det, jag backar inte på den punkten oavsett om ingen annan håller med. Visst han är ingen Johnny Depp men han är charmig å verkar jävligt smart, lite sådär grubblande typ och söt. Jag gillar honom för att han är udda, har en förkärlek för gingers också xD Har alltid gillat udda, vafan ska man gilla allt som alla andra gillar.
 
Visst jag uppskattar en vältränad kille typ ala johnny depp men inte bara. I mina ögon är Gustaf Hammarsten en Johnny Depp för han har gjort stort intryck på mig och är en förebild. Även ifall jag inte träffat honom så typ är jag helt nerkärad ja! :P haha, mamma får typ spader varje gång jag säger att han är snygg xD
 
Som jag sa så har jag en förkärlek för gingers, Morgan är ju också en och han har jag träffat 2 ggr nu :P å han är fan den trevligaste kändisen jag träffat, inga jävla divafasoner där inte :) En stor bamsekram fick man som om man känt honom hela sitt liv å så jävla ödmjuk.
 
Nu tror jag inte att Gustaf är exakt likadan, han är säkert snäll han med men jag tror han är mer försiktig liksom å mer privat. Det är intrycket jag har fått när man har sett sommarpratarna eller nyhetsmorgon å andra intervjuer.
 
Hum, nu åkte jag iväg helt här i fantasivärlden, men om jag ska önska mig något som inte är materialistiskt som t ex en cykel och en I-pad i 23-årspresent så är det att få träffa Gustaf Hammarsten :)
 
 
Söt eller? Svar: JA!