Cracked Actor

Ny header

Kategori: Allmänt

Som ni kanske ser så har jag bytt design å gjort en ny header. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Mitt i så blev det spliten vit fyrkant??? Vafan liksom. Jag nog göra den där randiga bilden svart/vit istället så den passar mer till resten av designen.
 
Bilderna vill jag ha ner på det gråa, i mellanrummet mellan header å rubriken.Samma storlek dock. Nån som fattar vad jag menar i så fall får ni gärna slänga in en kommentar om hur man gör. Det är just bilderna som är det svåra.
 
För övrigt så har det varit en riktig pissdag med massa stress å massa gap å skrik här hemma för att vi är irriterade allihopa här hemma. Har inte fått hälften av det jag skulle ha gjort idag 😥
 
Ska vila en stund sen ta tag i resten

Vintage

Kategori: Allmänt

Känns lite bättre nu men fortfarande mycket att göra med skolan. Ska sitta imon å plugga -.-
Ska redovisa nästa fredag istället, tur man har en sån snäll lärare :) Ewa är fan bäst!
Jag var i skolan och lyssnade på de andra iaf, det var rätt intressant men man blev trött snabbt eftersom vi inte tog någon paus alls. 
 
Jo dagens bästa var att jag hämtade ut mina skor som jag köpte på ebay för några veckor sedan, ett par bruna begagnade skitsnygga Dr.Martens. Sådär snyggt slitna och vintage. Kostade mig ca 300 spänn med frakt och allt :) De passade också, sån jävla tur, får till å med plats med sulor i som jag ska köpa sen när lönen kommer :)
En av mina klasskamrater pratade om återvinning och berättade mycket fakta om hur mycket gifter vi faktiskt släpper ut i naturen när vi tillverkar grejer. Så man fick sig en tankeställare, så därför tänkte jag att jag ska försöka köpa mer på secondhand. Jag brukar handla på tradera och ebay å ibland kollar jag secondhandbutikerna, de få som finns här i stan men hittar aldrig nåt speciellt. Ska försöka åka iväg på loppisar lite mer :) Bara att ringa sofie jue, hon har lovat att vi ska åka på loppisar :P 
 
Tänkte att jag skulle försöka få tag på ett par begagnade svarta dr.martens också. Finns billiga nästan sprillans nya på både tradera och ebay ;)
 
Men jag får försöka hålla i pengarna lite bättre. Ska bara köpa det jag absolut behöver denna månaden. En av de lite mer onödiga sakerna är en taklampa till rummet. Då har det äntligen blivit komplett. De har nog billiga på rusta xD Ska också hämta ett soffbord imon hos en gammal polare, han vill ha 50 kr men sa att jag hade ont om cash så då sa han att jag lika gärna kunde få att. Det är den där svart/bruna färgen som jag har på resten av möblerna. Det som jag har nu är ljusare och pappa ska ta ut det till Tjurkö i sommarstugan, så kan jag ha det där på vinden i mitt rum istället :) 
 
Imon blir det som sagt att hämta soffbordet, stan med mamma, träna, dammsuga å plugg. Ska va med Kim senare sen också. Fullt schema.
 
1. Nya favoritskorna 2. Tjurkömys på vinden 3. Låg och pressade i solen hela helgen, fick lite färg ;)
4. nya bikinin 5. skolarbete om klädmodet, från barocken till nutid...-.- 6. Putte i stugan 
7. Två favoriter, Gustaf och Yohio på melodifestivalen efterfest (bilden är inte min, från google, men blev glad av den :D )
8.James Marsters när det begav sig (Spike, Buffy the vampire slayer) så jävla snygg! mmm mums *drömmer*
9. Nya profilbilden på FB xD (egopic)
 
                               
                                  
                                
 
Det var allt som jag har att berätta för tillfället, nu säger jag godnatt!
                                                  
                                                                            

Bitter

Kategori: Allmänt

Blir så trött på omgivningen ibland. Folk ställer ibland så dumma frågor, enär de redan vet svaret men frågar bara för att jävlas. jag har nte mått bra på typ 2 veckor, känt mig övergiven av alla typ. Jag vet att de finns där å kommer tillbaka men ändå. Folk flyttar, reser osv å utvecklas men jag, jag sitter fast här utan hopp å utan pengar som vanligt. jag är väl bara överkänslig just nu.
 
Slarvat igen... Men jag vill ändra på mig å kunna glädjas åt andras framgång. Har väldigt svårt för det, jag vill väl också liksom. Försöker att inte vara så materialistisk men det går inte. Jag är den eviga pessimisten. Varje gång nån vinner nåt eller aa fått nåt gratis typ så gnager det nåt fruktansvärt i mig. Jag blir tjurig som en jävla unge. jag vill absolut att mina vänner ska va lyckliga å kunna få unna sig saker. Men jag vill också å nu när jag skriver att jag tänker såhär ibland så får jag oerhört dåligt samvete. Å vem är jag å klaga när jag faktiskt har det jävligt bra. Barn svälter å dör, det är krig i andra länder å en del förlorar hela sina familjer å så sitter jag här å klagar.
fy vilket ego jag är :(
 
Jag har fortfarande inte hört nåt från nåt sommarjobb. Får jag inget så får jag gå till socialen. Jag har inga besparingar heller. 
 
nu ska jag sova å hoppas mina piller har verkat å att jag vaknar upp på rätt sida imon. 
 
//bitterfittan